Haven Spijkenisse

Opdrachtgever: Gemeente Nissewaard
Bouwteampartner: Key Staal

De gebiedsontwikkeling van Haven in Spijkenisse is een grootschalig project gericht op het transformeren en revitaliseren van het havengebied in Spijkenisse, Zuid-Holland. Het project heeft tot doel het gebied aantrekkelijker te maken voor bewoners, bezoekers en bedrijven, en tegelijkertijd de lokale economie te stimuleren. Het omvat diverse aspecten zoals herontwikkeling van haventerreinen, infrastructuurverbeteringen, woningbouw en recreatieve voorzieningen.

Werkzaamheden Key Staal

Als bouwteampartner voor dit project voert Key Staal verschillende taken uit, in opdracht van Gemeente Nissewaard. De werkzaamheden zijn uitgevoerd in deelprojecten, waarbij een aantal taken zijn uitbesteed aan Gebr. De Koning. Key Staal is betrokken bij het gehele traject van ontwerp tot uitvoering en beheer. De werkzaamheden omvatten onder andere:

  • Het bieden van technische expertise bij de uitwerking van het definitieve ontwerp rekening houdend met de raakvlakken van de overige bij het project betrokken partijen.
  • Key Staal verzorgt projectmanagement en coördinatie om ervoor te zorgen dat het project efficiënt verloopt en aan de gestelde eisen voldoet.
  • Het in bouwteam engineeren van een nieuwe kade bestaande uit een verankerde stalen damwandconstructie.
  • Het verplaatsen van de aanlegplaats van de Marlina.
  • Het aanbrengen van een gesproeide zandlaag op de havenbodem.
  • Vanaf het water leveren en aanbrengen van verticale drainage.
  • Leveren en vanaf het water aanbrengen van stalen damwanden.
  • Leveren en aanbrengen van verankeringsconstructie t.b.v. de damwanden.
  • Leveren en aanbrengen van prefab betonnen deksloof.

Bijzonderheden

Deze bijzondere gebiedsontwikkeling vereist een geïntegreerde aanpak en expertise op diverse terreinen. Key Staal speelt een rol in het realiseren van de kadeconstructie en andere essentiële aspecten van het project. Met focus op kwaliteit en efficiëntie draagt Key Staal bij aan het succesvol transformeren van Haven in Spijkenisse tot een levendige en duurzame omgeving. De uitbesteding aan Gebr. De Koning zorgt voor een gestroomlijnde uitvoering van de deelprojecten, waardoor het project efficiënt en effectief kan worden voltooid. Als bouwteampartner zijn we gedurende het hele proces actief betrokken, van ontwerp tot beheer, en leveren we technische expertise en projectmanagement om het succes van het project te waarborgen.

Bij Key Staal kijken we uit naar de mogelijkheid om uw volgende project tot een succes te maken!

© 2024 Key Staal B.V.

Delen