Key staal b.v.

Dé specialist voor complexe stempelramen

Key Staal is al jaren werkzaam binnen de funderingsbranche. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van bouwkuipen bij complexe bouwprojecten in opdracht van middelgrote en grote aannemers. Key Staal is hierbij verantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van het stempelraam: een onderdeel waarbij veel disciplines bij elkaar komen. 

Voorheen werden werkzaamheden als ontwerp, prefabricatie, levering en uitvoering bij afzonderlijke partijen uitgezet. Hierdoor ontbrak het vaak aan exclusieve productkennis en werd er onvoldoende kennis gedeeld wat vervolgens invloed had op de doorlooptijd en de kostprijs van het werk. Voor de aannemer kwam dit vaak als een onaangename verrassing met faalkosten tot gevolg.

Dit moest anders en voor Jan van de Coterlet, directeur en eigenaar van Key Staal, reden te starten met Key Staal. 

“Wij maken de integrale koppeling tussen alle benodigde disciplines, zodat u als opdrachtgever weet waar u aan toe bent.” aldus Jan van de Coterlet. 

Meer weten over ons modulaire stempelraam? Lees verder

Kwaliteit & Veiligheid

Bij Key Staal zijn we trots op onze hoogwaardige producten en onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid. Daarom zijn al onze processen en producten gecertificeerd volgens internationale normen. Bekijk hier onze certificaten:

© 2024 Key Staal B.V.

Delen