De Vierhoek Haarlem

Hoofdaannemer: HBB Groep
Opdrachtgever: Bodembouw
Onderaannemer: Key Staal

In het hart van het historische centrum van Haarlem ligt De Vierhoek, een zorgvuldig geïntegreerd woningbouwproject. Bestaande uit vier verschillende woonblokken op elk van de vier hoeken van het terrein, doorspekt met een charmante binnenplaats met hofwoningen, vloeit deze ontwikkeling naadloos samen met de omgeving. Ondergronds parkeren zorgt voor een opgeruimde omgeving bovengronds.

Werkzaamheden Key Staal

Key Staal speelde een rol in dit mooie project, toevertrouwd door Bodembouw met verschillende verantwoordelijkheden. Dit omvatte onder meer het leveren, assembleren en demonteren van een stempelconstructie binnen de bouwput. Deze essentiële stap stelde Bodembouw in staat om door te gaan met het creëren van de gesloten bouwput met behulp van CSM-wanden.

Bijzonderheden

De Vierhoek is een nieuwbouwlocatie gelegen in een stedelijke omgeving. Een centraal aspect van dit project is het streven om overlast voor de omgeving tot een minimum te beperken. Opmerkelijk is de realisatie van de bouwkuip zonder aanzienlijke ruimte in beslag te nemen.


Bij Key Staal kijken we uit naar de mogelijkheid om uw volgende project tot een succes te maken!

Er zijn meerdere video’s gemaakt over dit bijzondere project:

© 2024 Key Staal B.V.

Delen