𝗩𝗼𝗼𝗿𝗴𝗲𝘀𝗽𝗮𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗺𝗼𝗱𝘂𝗹𝗮𝗶𝗿𝗲 𝘀𝘁𝗲𝗺𝗽𝗲𝗹𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝗶𝗲𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗯𝗼𝘂𝘄𝗸𝘂𝗶𝗽 𝘃𝗮𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁 𝗖-𝗦𝗶𝗴𝗵𝘁 𝗶𝗻 𝗖𝗮𝗱𝘇𝗮𝗻𝗱

15-03-2024

Visual KS Cadzand LuchtfotoBB02

In opdracht van BodemBouw heeft Key Staal de tijdelijke stempeling gerealiseerd voor de bouwkuip van het nieuwbouwproject C-Sight in Cadzand. De bouw van dit woongebouw, gelegen aan de boulevard, begint met deze bouwkuip. Inmiddels is Harthoorn Vlissingen b.v. gestart met het uitgraven van de 2-laagse ondergrondse parkeergarage en is ook de eerste beton door hoofdaannemer Cordeel Nederland gestort. Onze verantwoordelijkheden omvatten het leveren, samenstellen, monteren en uiteindelijk demonteren van de modulaire stempelconstructie, inclusief de vereiste engineering.

De bouwkuip bevindt zich tussen twee bestaande gebouwen en ons modulaire stempelsysteem heeft bewezen het meest geschikte systeem te zijn voor dit soort omstandigheden. We hebben de stempelconstructies geplaatst en er zijn maatregelen genomen om zettingen tot een minimum te beperken. Met ons intern ontwikkelde vijzelsysteem is de stempelconstructie na installatie nabij de bestaande gebouwen onder voorspanning gebracht.

De locatie van dit project, aan de rand van een Natura 2000-gebied, brengt strikte wet- en regelgeving met zich mee. Maar dankzij ons hergebruik van het modulaire stempelsysteem kunnen we met trots zeggen dat we een lagere ecologische voetafdruk realiseren dan conventionele stempelconstructies.

© 2024 Key Staal B.V.

Delen