Eerste bewoners nemen binnenkort hun intrek in  “The Terraced Tower”.

11-03-2021

Stempelpost 01

Aan de Boompjes in Rotterdam verrijst een statige woontoren “ The Terraced Tower”. Deze 110 meter lange toren zal een beeldbepalend gebouw aan de Maas gaan worden. 

Een stempelraam is een constructie van voornamelijk horizontale stempels (buizen) die ervoor zorgen dat de bouwkuip niet bezwijkt onder de druk van bijvoorbeeld grond of water wat nog buiten de kuip aanwezig is. Hoewel ons werk eigenlijk daarna nooit meer zichtbaar is, het stempelraam wordt immers weer weggehaald, hebben wij er uiteindelijk toch mede voor gezorgd dat de voortgang van de bouw voorspoedig is verlopen en dat kuip veilig en betrouwbaar was voor alle bouwvakkers die aan dit gebouw gewerkt hebben. We hebben met onze constructie i.c.m. de damwandkuip ervoor gezorgd dat er een 2-laags parkeergarage gerealiseerd kon worden.

Wij zijn allang weer uit beeld en aan een volgend project begonnen, maar telkens als wij over de Maasboulevard rijden kunnen we met trots naar dit mooie stukje vakwerk kijken.

Binnenkort worden de eerste bewoners verwacht die van dit magistrale uitzicht mogen genieten en Key Staal wenst ze dan ook veel woongenot toe.

© 2024 Key Staal B.V.

Delen